DE OLIVE TREE LODGE

IS EEN KLEINSCHALIGE GLAMPING WAAR ER 2 HIPPE SCHOOLBUSSEN STAAN .

IN IEDERE BUS KAN JE MET 6  PERSONEN VERBLIJVEN. ER IS  GROOT BED ( 1.60 X 2M), 1 STAPELBED (2 BEDDEN VAN 90 CM X 2 M) EN  2 ENKELE BEDDEN VAN 90 CM X 2 M.

IN DE SCHOOLBUS IS ER EEN KEUKEN VAN 3 M,TAFEL, STOELEN , BADKAMER MET LAVABO EN DOUCHE, GEWOON TOILET, 2 ZETELS VAN 90 CM X 2 M , 2 KASTEN EN VEEL OPBERGPLAATS.

ER IS OOK EEN AIRCO, ONBEPERKTE WIFI EN TV.

DE BUITENRUIMTE IS HEEL GEZELLIG WORDEN MET  EEN BUITENKEUKEN WAAR ER EEN BBQ IS OP GAS EN 2 GASPITJES. DAAR KAN JE ONTSPANNEN MET JE FAMILIE AAN DE LANGE TAFEL. ER ZIJN OOK 8 COMFORTABELE LUXE LIGZETELS NAAST HET ZWEMBAD ( 7 M X 4M). ALLE MEUBELEN MAKEN WIJ ZELF EN BESTAAN UIT NATUURLIJKE MATERIALEN. WAT HEEL GOED PAST IN DE NATUUR. NAAST DE SCHOOLBUS IS ER OOK 1 LIGZETEL, HANGMAT EN 2 COMFORTABELE STOELEN.

ER IS OOK EEN SPEELWEIDE ZIJN VOOR DE KINDEREN MET EEN TRAMPOLINE, GLIJBAAN,SCHOMMEL,ZANDBAK EN VEEL LEUK SPEELGOED IN DE SCHOOLBUS. KINDEREN ZULLEN ZICH HIER OOK NIET VERVELEN!

DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE IS 15 MINUUTJES VAN MOOIE STRANDJES ( PRAIA COELHA, PRAIA DO EVARISTO, PRAIA DO LOURENÇO,...)10 MINUUTJES VAN SILVES ( HISTORISCH STADJE MET EEN MOORS KASTEEL) EN 7 MINUUTJES VAN ONS DORP S.B.DE MESSINES. DAAR HEB JE EEN BINNENMARKT WAAR JE BIO GROENTEN EN VIS KAN KOPEN, LEUKE RESTAURANTJES, SUPERMARKTEN,...

IS OP EEN ANDERE LOKATIE DAN DE ALGARVE COUNTRY LODGE.

IS TERUG EEN BIJZONDER PLEKJE VOOR GASTEN DIE HOUDEN VAN RUST EN NATUUR.

MEER INFO EN FOTO'S KAN JE ZIEN OP 

www.algarveolivetreelodge.be


VANAF 2023 KOMT ER EEN DERDE HIPPE SCHOOLBUS BIJ IN DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE!!!