DE OLIVE TREE LODGE

IS EEN MERCEDES SCHOOLBUS DIE WIJ VOLLEDIG RENOVEREN TOT EEN LUXE TRENDY GEZELLIG VAKANTIEVERBLIJF.

JE KAN ER MET  PERSONEN VERBLIJVEN. ER IS  GROOT BED ( 1.60 X 2M), 1 STAPELBED (2 BEDDEN VAN 90 CM X 2 M) EN  2 ENKELE BEDDEN VAN 90 CM X 2 M.

IN DE SCHOOLBUS IS ER EEN KEUKEN VAN 3 M,TAFEL, STOELEN , BADKAMER MET LAVABO EN DOUCHE, GEWOON TOILET, 2 ZETELS VAN 90 CM X 2 M , 2 KASTEN EN VEEL OPBERGPLAATS.

ER IS OOK EEN AIRCO, ONBEPERKTE WIFI EN TV.

DE BUITENRUIMTE ZAL HEEL GEZELLIG WORDEN MET  EEN BUITENKEUKEN WAAR ER EEN BBQ IS OP GAS EN 2 GASPITJES. DAAR KAN JE ONTSPANNEN MET JE FAMILIE AAN DE LANGE TAFEL. ER ZIJ OOK 3 COMFORTABELE LUXE LIGZETELS IN BAMBOO NAAST HET ZWEMBAD ( 7 M X 4M). ALLE MEUBELEN MAKEN WIJ ZELF EN BESTAAN UIT NATUURLIJKE MATERIALEN. WAT HEEL GOED PAST IN DE NATUUR.

ER ZAL OOK EEN SPEELWEIDE ZIJN VOOR DE KINDEREN MET EEN TRAMPOLINE, GLIJBAAN,SCHOMMEL,ZANDBAK EN VEEL LEUK SPEELGOED IN DE SCHOOLBUS. KINDEREN ZULLEN ZICH HIER OOK NIET VERVELEN!

DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE IS 15 MINUUTJES VAN MOOIE STRANDJES ( PRAIA COELHA, PRAIA DO EVARISTO, PRAIA DO LOURENÇO,...)10 MINUUTJES VAN SILVES ( HISTORISCH STADJE MET EEN MOORS KASTEEL) EN 7 MINUUTJES VAN ONS DORP S.B.DE MESSINES. DAAR HEB JE EEN BINNENMARKT WAAR JE BIO GROENTEN EN VIS KAN KOPEN, LEUKE RESTAURANTJES, SUPERMARKTEN,...

IS OP EEN ANDERE LOKATIE DAN DE ALGARVE COUNTRY LODGE.

VANAF JULI 2019 KAN JE HIER VERBLIJVEN.

NU ZIJN WIJ NOG VOLOP AAN HET VERBOUWEN. MAAR WIE TOCH BESLIST OM HIER TE VERBLIJVEN ZAL DAAR GEEN SPIJT VAN HEBBEN WANT HET WORD TERUG EEN BIJZONDER PLEKJE VOOR GASTEN DIE HOUDEN VAN RUST EN NATUUR.

KAN BIJNA NIET WACHTEN TOT DIE AF IS!

MEER INFO EN FOTO'S KAN JE ZIEN OP 

www.algarveolivetreelodge.be


VANAF 2022 KOMT ER EEN TWEEDE HIPPE SCHOOLBUS BIJ IN DE ALGARVE OLIVE TREE LODGE!!!